Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gefrustreerde Hasi na tegenvallers voor wedstrijd in Jan Breydel

Gefrustreerde Hasi na tegenvallers voor wedstrijd in Jan Breydel

Club Brugge heeft voorlopig nog maar één speeldag kunnen genieten van de leidersplaats, maar ook aartsrivaal Anderlecht morst met de punten. Daarnaast kreeg paars-wit nog meer tegenslagen te verwerken met het oog op de wedstrijd in Brugge.

Anderlecht kwam zondagavond in eigen huis niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Oostende. De gele kaart voor Najar en de rode voor Kara zorgen er bovendien voor dat beide spelers geschorst zijn voor de topper tegen Club Brugge.

“Najar krijgt zo snel geel voor een kleine fout, maar even later mag Capon wel hetzelfde doen zonder bestraft te worden?” reageert een gefrustreerde Hasi in HBVL. Tot overmaat van ramp voor de Anderlecht-coach keerden de fans zich voor het eerst publiekelijk tegen hem. “Hasi buiten”, klonk het vanop de tribunes.

Hasi zal alleszins serieus moeten puzzelen. Als Dendoncker fit geraakt, neemt hij wellicht de plaats van Kara in. Lukt dat niet, dan zal hij moeten kiezen voor Nuytinck (die slecht inviel tegen Oostende) of Heylen (die matchritme mist). Conté en eventueel Lukebakio komen in aanmerking om de positie van Najar over te nemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws