Galatasaray richt zijn pijlen op Club-verdediger

Galatasaray richt zijn pijlen op Club-verdediger

Galatasaray heeft met Jason Denayer al één Belg in de rangen. Mogelijk krijgt de huurling van Manchester City straks het gezelschap van één of meerdere landgenoten uit de Jupiler Pro League. 

Volgens het lokale Fotomaç is Galatasaray vastberaden om zijn pijlen op de Belgische voetbalmarkt te richten. Zo zou onder meer Thomas Meunier nadrukkelijk in beeld zijn.

De Turkse landskampioen moet dan wel de concurrentie aangaan met Inter Milan. Meunier gaf eerder al aan dat hij enerzijds geen fan is van een wintertransfer, maar dat hij anderzijds wel andere oorden wil opzoeken. Tot slot heeft Galatasaray zijn oog eveneens laten vallen op Gent-speler Laurent Depoitre.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Hoe Philippe Clement werkt tijdens de lockdown

Philippe Clement nam zondagavond de tijd om te antwoorden op vragen van de fans. Ook voor Clement is de...

“Dat ik efficiënt kan doorwerken, bezorgt me een pak energie”

Het is van moeten. Blijf in uw kot. En dat geldt ook voor een ondernemer als Bart Verhaeghe. "Zoals...