Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

FC Midtjylland knikkert Club uit de Europa League

FC Midtjylland knikkert Club uit de Europa League

Club Brugge is er niet in geslaagd om Europees te overwinteren. Blauw-zwart zette in het slot nog alles op alles, maar kon de Deense landskampioen niet opzijzetten.

Club begon erg moeizaam aan de wedstrijd en kwam in de hele eerste helft te weinig in het stuk voor. Verder dan een afstandsschot van Victor Vazquez kwamen de Bruggelingen niet. FC Midtjylland was gretiger en kwam na een klein half uur op voorsprong door een voorzet van Sisto die in doel waaide.

Een beter blauw-zwart in de tweede helft. En dat werd na 68 minuten beloond door een kopbaldoelpunt van Vossen. Club voerde de druk op en Vazquez leek de 1-2 aan de voet te hebben, maar zijn poging ging nipt naast. Even later was ook Vossen dicht bij zijn tweede Europese treffer, maar ook zijn poging zoefde naast de paal.

Blauw-zwart bleef op zoek gaan naar de bevrijdende tweede goal, maar die kwam er niet meer. Zo ligt Club uit de Europa League en kan het zich nu volledig focussen op de competitie en de beker.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws