Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Europa League-record voor Simons

Europa League-record voor Simons

Timmy Simons is meer dan wie ook een echt Club-icoon en al heel zijn voetbalcarrière een voorbeeld voor de jeugd. Bovendien heeft de blauw-zwarte kapitein dit seizoen een record in de Europa League beet.

Volgende week donderdag (10 december) speelt Club een belangrijke Europa League-wedstrijd op het veld van Midtjylland. Blauw-zwart moét immers winnen om ook na Nieuwjaar nog op het Europese voetbaltoneel te verschijnen.

Voor de bijna 39-jarige Simons wordt het een speciale wedstrijd. Als hij tegen de Deense landskampioen tussen de lijnen verschijnt, zit hij aan maar liefst 123 optredens in Europa. De Brugse kapitein is de veldspeler die Europees het meest in actie kwam van alle huidige Europa League-spelers. Dat meldt de officiële website van de UEFA.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws