Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels over Europese verplaatsing: “Dat weet ik zelf nog niet”

Engels over Europese verplaatsing: "Dat weet ik zelf nog niet"

Bjorn Engels is met Club Brugge meegereisd naar Denemarken. Er zijn twee scenario’s voor de centrale verdediger. Ofwel is hij gewoon bij de groep voor de sfeer en het samenhorigheidsgevoel. Ofwel trakteert Michel Preud’homme hem donderdagavond op zijn eerste speelminuten in meer dan een jaar.

“Ik ben heel blij dat ik erbij ben”, vertelt Engels op de officiële website. “Een Europese verplaatsing heeft toch nog altijd dat ietsje meer.” Voorlopig is het ook voor de verdediger afwachten of hij aan spelen zal toekomen. “Dat weet ik zelf nog niet. Maar als we winnen, kunnen we alsnog Europees overwinteren. Het is dus een heel belangrijke match.” De kans dat Engels effectief speelminuten krijgt, lijkt eerder klein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws