Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Ik kon mensen van Club wel neerschieten, maar ben ze nu dankbaar”

Engels Ik kon mensen van Club wel neerschieten, maar ben ze nu dankbaar

Bjorn Engels stond woensdag na meer dan een jaar blessureleed voor het eerst terug 90 minuten tussen de lijnen bij de eerste ploeg van Club Brugge. De centrale verdediger blikt terug en geniet. 

Toen Engels tot twee keer toe herviel in zijn blessure, besloot Club om niks meer te forceren en hem alle rust te geven die nodig was. “Ik kon de mensen van Club wel neerschieten omdat ze mij telkens afremden”, lacht Engels in Het Laatste Nieuws. “Maar nu ben ik ze echt dankbaar”, geeft hij toe.

Het voorbije jaar was voor Engels regelmatig een echte hel. “Ik zat er echt mee dat Club mij ging opgeven. Ik kon die gedachte maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik was er echt bang voor”, verklaart hij. Gelukkig lijkt de centrale verdediger intussen helemaal klaar om weer het beste van zichzelf te geven.

Engels is vastberaden om eindelijk die felbegeerde titel te pakken. “Ik reken er nu dubbel zoveel op om straks kampioen te worden. Hopelijk mag ik daar zo snel mogelijk aan meewerken. Ik heb al gelezen dat de trainer hoopt op een koppel Engels-Denswil. Op training verstaan we elkaar alleszins goed. Ik zou wel eens willen zien wat het geeft als je ons samenzet. Maar dan moet ik wel spelen, hé.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws