Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eddy Snelders vindt dat Club zich maar op één positie moet versterken

Eddy Snelders vindt dat Club zich maar op één positie moet versterken

Club Brugge staat momenteel op een teleurstellende vierde plaats in de Jupiler Pro League, op zes punten van leider AA Gent. Toch is er volgens voormalig assistent-bondscoach en co-commentator Eddy Snelders geen reden tot paniek voor blauw-zwart. 

“Of Club versterking nodig heeft? Niet speciaal, nee. Maar een echte targetspits ontbreekt wel rond al die beweging in het aanvallende compartiment. Mocht Club echt heel veel centen te veel hebben, dan kan het iemand halen, maar ik vind dat je het met de mensen die er nu zijn wel kan doen. Zeker in de Belgische competitie”, vertelt Snelders in Krant van West-Vlaanderen.

“Ik weet natuurlijk niet wie allemaal zal vertrekken, maar je mag nu ook niet alles weggooien”, gaat hij verder. “Club heeft tenslotte wel achttien op achttien gehaald en draait toch nog altijd mee bovenin. Die nul op zes (tegen Standard en Anderlecht, nvdr) is nu ook niet dramatisch te noemen. Elke ploeg heeft wel eens een mindere periode en dat merk je ook aan de kleine verschillen in het klassement.”

“Misschien is dit wel hét moment voor Club om iets te gaan rapen bij KV Kortrijk, dat toch ook niet echt in de beste periode zit. De ploeg van Johan Walem stond bekend als een team met een goede organisatie en weinig tegendoelpunten, maar daar viel de voorbije weken nog weinig van te merken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws