Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is onze kampioenenkern volgens HLN

Dit is onze kampioenenkern volgens HLN

Club Brugge begon aan het seizoen met een resem geblesseerden, maar zag de ziekenboeg intussen uitdunnen tot nauwelijks één speler. Alleen Bernie Ibini herstelt nog van zijn kuitbeenbreuk. Keerzijde van de medaille: de Brugse kern telt maar liefst 27 spelers. Té veel. 

Club wil komende winter zijn spelerskern dan ook serieus afslanken. Blauw-zwart wil in zijn drang naar de titel evalueren wie van de huidige kern hen écht mee kampioen kan maken. Voor de rest zal er weinig genade getoond worden.

HLN deed een poging om in het hoofd te kruipen van het blauw-zwarte bestuur en schrapt maar liefst negen spelers uit de kern. De voorgestelde oplossing voor die spelers vind je tussen haakjes. Onderstaand eveneens de spelers die wél aan het ‘kampioenencriteria’ voldoen, alsook de nog te realiseren transfers.

De afvallers

Sinan Bolat (terug naar Porto), Dion Cools (uitleenbeurt), Oscar Duarte (transfer), Jean-Charles Castelletto (uitleenbeurt), Boli Bolingoli (uitleenbeurt), Claudemir (transfer), Mikel Agu (terug naar Porto), Sander Coopman (uitleenbeurt) en Victor Vazquez (transfer).

Maken wél deel uit van de ‘kampioenenkern’

Sébastien Bruzzese, Michaël Cordier, Thomas Meunier, Björn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Davy De fauw, Timmy Simons, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Lior Refaelov, Felipe Gedoz, José Izquierdo, Tuur Dierckx, Bernie Ibini, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira.

Nog te realiseren transfers

Eerste doelman
Centrale verdediger
Verdedigende middenvelder
Aanvallende middenvelder

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws