Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is de échte reden voor de afwezigheid van Pereira in de Brugse kern

Dit is de échte reden voor de afwezigheid van Pereira in de Brugse kern

Club Brugge haalde afgelopen zomer Leandro Pereira naar Jan Breydel. Met een transfersom van zo’n 3 miljoen euro heeft de 24-jarige Braziliaan de hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen. Maar dat betekent niet dat Michel Preud’homme & co niet meer in hun spits geloven.

Pereira ontbrak zowel in de uitwedstrijd tegen Standard als in de bekerwedstrijd van woensdagavond in de Brugse selectie. Bepaalde media suggereren nu dat Club niet meer zou geloven in zijn zomeraanwinst. Niets is echter minder waar.

Pereira heeft namelijk last van de hamstrings en is simpelweg niet fit. Ook in Standard was dat de reden voor zijn afwezigheid. Vandaag trainde Pereira pas voor het eerst terug met de groep. Preud’homme heeft eerder al te kennen gegeven dat Zuid-Amerikanen tijd nodig hebben om zich aan te passen. Hij ziet op training wel degelijk de kwaliteiten van Pereira en heeft hem zeker nog niet opgegeven. Intussen bevestigde woordvoerder Kirsten Willem deze versie van het verhaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws