Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby verklaart waarom eerste keuze Simons de strafschop niet nam

Diaby verklaart waarom eerste keuze Simons de strafschop niet nam

Club Brugge ging woensdagavond op een drafje voorbij Westerlo en won met 0-2. Doelpuntenmaker van dienst: Abdoulay Diaby. De Brugse topschutter scoorde zowel een veldgoal als vanop de stip. 

Nochtans was Timmy Simons door Michel Preud’homme aangeduid als eerste strafschopnemer. “Timmy zei tegen mij dat ik de penalty mocht nemen”, verklaart Diaby in zijn interview aan Sporza. “Hij gaf mij het vertrouwen en ik ben dan ook blij dat ik scoorde.”

“Het is nooit makkelijk om een strafschop te nemen tegen een grote doelman (Kristof Van Hout is 2,08 meter, nvdr), maar ik schoot naar de goeie kant en de bal ging mooi binnen”, gaat Diaby verder. “Scoren doet altijd deugd, maar het belangrijkste is dat we doorstoten naar de halve finale.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws