Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby schiet Club naar halve finale

Diaby schiet Club naar halve finale

Club Brugge heeft zijn kwartfinale in de Croky Cup tot een goed einde gebracht. Westerlo probeerde wel, maar kwam er nooit aan te pas. Abdoulay Diaby nam beide Brugse doelpunten voor zijn rekening.

De eerste grote kans was voor blauw-zwart. Vanaken stuurde Diaby diep en die omspeelde Van Hout. Daarna aarzelde hij iets te lang om het leer in doel te werken. Op het kwartier was het dan toch raak voor de Franse Malinees. Na een foute inspeelpass van Verschueren stuurde Gedoz Diaby diep, die met het openingsdoelpunt bedankte.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Zonder al te veel grote kansen versierde Diaby een overduidelijke strafschop. De Brugse topschutter ging zelf achter de bal staan en schoot kurkdroog in de winkelhaak: 2-0 en wedstrijd gespeeld. In het slot moest Bruzzese nog redding brengen op een stevig schot van Aoulad, maar Club kwam nooit meer in de problemen en mag zich opmaken voor de halve finale!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws