Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Club-jonkies komen in aanmerking voor een uitleenbeurt

Deze Club-jonkies komen in aanmerking voor een uitleenbeurt

Club Brugge is volop bezig aan zijn huiswerk en zoekt naar oplossingen om de ruime Brugse spelerskern uit te dunnen. Zo worden Boli Bolingoli, Tuur Dierckx, Dion Cools en Sander Coopman alle vier gelinkt aan een eventuele uitleenbeurt tijdens de winter. Een stand van zaken.

Boli Bolingoli

Bolingoli viel meermaals door de mand als linksachter. Toch is hij, op de polyvalente Davy De fauw na, de enige back-up wanneer Laurens De Bock geblesseerd is. Als Club geen nieuwe linksachter weet te strikken tijdens de winter, zal de 20-jarige Bolingoli niet mogen vertrekken.

Tuur Dierckx

Publiekslieveling Dierckx komt sinds de terugkeer van Lior Refaelov, Felipe Gedoz en José Izquierdo nauwelijks nog aan speelminuten. De toekomst van de buitenlandse flankaanvallers is dan ook bepalend voor een eventuele uitleenbeurt. Vooral Gedoz wordt aan een transfer gelinkt. Als hij vertrekt, blijft de 20-jarige Dierckx zonder enige twijfel bij blauw-zwart.

Dion Cools

Cools liet zich in het begin van het seizoen in positieve zin opmerken. De 19-jarige rechtsachter kwam door de terugkeer van Thomas Meunier echter op het achterplan terecht. Als de Rode Duivel tijdens de winter een transfer versiert, is er van een vertrek van Cools geen sprake meer.

Sander Coopman

Coopman bewees eind vorig seizoen dat hij over heel wat voetballende kwaliteiten beschikt. De 20-jarige middenvelder kampte in het begin van dit seizoen met een knieblessure en kon daardoor nog niet op speelminuten rekenen. Als Victor Vazquez straks vertrekt, zal Coopman ongetwijfeld het seizoen uitdoen bij Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws