Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Lokeren opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Lokeren opzijzetten

Donderdagavond ontvangt Club Brugge het Lokeren van Georges Leekens. Blauw-zwart is tot dusver ongenaakbaar in eigen huis tegen Belgische ploegen, maar treft met de Waaslanders wel een échte bekerploeg.

Lokeren won de beker in de voorbije vier jaar maar liefst twee keer. De club trok tweemaal met het kleinste verschil aan het langste eind tegen respectievelijk Kortrijk (2012) en Zulte Waregem (2014). De bekercampagne van vorig jaar hoeven we wellicht niet meer toe te lichten 🙂

Na de woensdagochtendtraining selecteerde Michel Preud’homme 21 namen voor de bekerwedstrijd tegen Lokeren. Dat meldt de officiële website. Opvallend daarbij is dat Oscar Duarte zijn comeback viert. Hij herstelde van een scheurtje in de kuit. Met Bjorn Engels wordt voorlopig geen risico genomen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen : Bruzzese, Bolat en Teunckens

Verdedigers : De fauw, Duarte, Meunier, Denswil, Mechele en Bolingoli

Middenvelders : Simons, Claudemir, Vazquez, Gedoz, Vanaken en Vormer

Aanvallers : Refaelov, Vossen, Diaby, Pereira, Izquierdo en Dierckx

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws