Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Kortrijk opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Kortrijk opzijzetten

Op tweede kerstdag trekt Club Brugge naar het Guldensporenstadion. Aangezien Club in competitieverband zijn laatste acht wedstrijden in Kortrijk verloor, belooft het geen gemakkelijke middag te worden voor Michel Preud’homme & co. Maar er is hoop.

Kortrijk is aan een erg slechte reeks bezig. De manschappen van Johan Walem verloren hun laatste vier wedstrijden en slikten daarin maar liefst elft tegendoelpunten. Zelf vonden de Kerels maar twee keer de weg naar doel.

Maar ook Club verkeert in een mindere vorm na nederlagen tegen Standard (2-0) en Anderlecht (1-4). Desondanks lijkt dit hét moment om komaf te maken met zwarte beest Kortrijk. Preud’homme selecteerde onderstaande namen om de West-Vlaamse derby tot een goed einde te brengen.

Opvallend: Victor Vazquez, die zo goed als zeker naar Mexico trekt, is er niet bij. Er zal dus geen afscheidsmatch volgen voor de Spanjaard. De middenvelder zelf, Cruz Azul en Club willen zo het risico op een eventuele blessure uitsluiten.

Volgens HLN is Felipe Gedoz afwezig wegens griep. Sander Coopman, die langdurig out was met een knieblessure en de voorbije weken speelminuten vergaarde bij de beloften, is er voor het eerst terug bij!

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier

Verdedigers: Meunier, De fauw, Duarte, Engels, Denswil, Castelletto, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Coopman

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Pereira, Izquierdo en Dierckx

Selectie Kortrijk

Chanot, Boyer, Claeys, Verstraete, De Smet, Pavlovic, Papazoglou, Klaasen, Marusic, Van Eenoo, Sifakis, Keet, De Mets, Gigot, Attobrah, Lallemand, Lentz, D’Haene, Van Loo, Tomasevic, Kis en Sarr

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws