Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Charleroi opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Charleroi opzijzetten

Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de wedstrijd van de achttiende speeldag tussen Club Brugge en Charleroi. Blauw-zwart kan tot dusver uitstekende statistieken voorleggen in eigen huis en wil straks opnieuw de drie punten thuishouden om zo, samen met AA Gent, aan de leiding te komen.

Michel Preud’homme selecteerde tegen de Carolo’s enigszins verrassend Victor Vazquez. De Spaanse draaischijf van blauw-zwart sukkelt met zijn rug en wordt dan ook niet aan de aftrap verwacht. Bjorn Engels, die vrijdag nog 90 minuten met de beloften volmaakte, moet nog even wachten op zijn rentree.

Felice Mazzu kan voor het duel tegen blauw-zwart opnieuw rekenen op Enes Saglik. De middenvelder kon voluit gaan op training en lijkt zo hersteld van zijn blessure aan de knie. Dat meldt de officiële website.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier

Verdedigers: Meunier, De fauw, Duarte, Mechele, Denswil en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Vazquez en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Dierckx, Izquierdo, Vossen en Pereira

Selectie Charleroi

Baume, Martos, Willems, Ferber, Perbet, N’Ganga, Diandy, Penneteau, Mata, Pollet, Baby, Saglik, Mandanda, Geraerts, Marcq, Stevance, Ndongala, Zajkov, Dessoleil en Tainmont

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws