Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze bekende Club-fans supporteren voor één keer voor Gent

Deze bekende Club-fans supporteren voor één keer voor Gent

Als AA Gent woensdagavond van Zenit Sint-Petersburg wint, overwintert het sowieso in de Champions League. Voor die unieke prestatie gingen enkele bekende Club-supporters akkoord om de “Iedereen Buffalo”-actie van HLN te steunen.

“Van in de jaren zeventig ben ik al Club Brugge-supporter, maar ik heb in Gent gestudeerd en heb veel bewondering voor het charmeoffensief dat de Buffalo’s twee jaar geleden hebben ingezet – en dan vooral Hein Vanhaezebrouck. Iemand moet het eindelijk eens luidop zeggen: Hein is God. Als je ziet met welk lef, branie, schoonheid en aanvalsspel AA Gent speelt, dan is dat de gouden hand van Vanhaezebrouck”, aldus tv-presentator Luk Alloo.

Ook Stef Wauters, nieuwsanker bij VTM, gunt het AA Gent om de knock-outfase van de Champions League te halen. “Van kinds af aan ben ik al supporter van Club Brugge en eens supporter, altijd supporter. Maar ik ben niet het type dat andere clubs hun succes misgunt. Het is heel knap wat AA Gent dit jaar aan het presteren is en iedereen zou daarom vanavond moeten supporteren voor de Buffalo’s. Een club die zich kan kwalificeren voor de achtste finales van de CL, daar moeten we met z’n allen achter staan”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws