Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil: “Niet echt nodig om een showtje te verkopen”

Denswil Niet echt nodig om een showtje te verkopen

Stefano Denswil speelde opnieuw een secure wedstrijd tegen Charleroi, maar moest drie minuten voor affluiten toch nog een tegendoelpunt van Ferber toestaan. De Nederlander reageert.

“We proberen elke wedstrijd gefocust te zijn, want alles is mogelijk als je 90 minuten de concentratie houdt”, vertelt Denswil aan Sporza. “Het is altijd zuur als je de 0 niet kan houden. Zeker als het om zo’n rotte tegengoal gaat. Misschien waren we een beetje te nonchalant op het einde. Met een 2-0-stand was het niet echt nodig om een showtje te verkopen.”

Daarnaast vindt de centrale verdediger dat de roteerpolitiek van Michel Preud’homme zijn vruchten afwerpt. “Ondanks het feit dat we veel van spelers wisselen, brengt iedereen hetzelfde niveau. Dat is de kracht van ons team. Het is heel leuk om nu aan de leiding te staan. Zeker als je weet waar we een paar maanden geleden stonden. De sfeer binnen de ploeg is ook écht goed!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws