Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil: “Heb niets gezegd tegen Rafa”

Denswil Heb niets gezegd tegen Rafa

Stefano Denswil zorgde er in zijn eentje voor dat Club van verlengingen gespaard bleef in zijn achtste finale van de Croky Cup. De Nederlandse verdediger blikte na de wedstrijd tegen Lokeren terug op zijn heerlijke vrijschop.

“Ik heb helemaal niets gezegd tegen Rafa”, lacht Denswil. “Ik heb die bal gewoon opgeëist. Ik weet van mezelf dat ik een aardige trap in de voeten heb.” En dat bewees hij met deze heerlijke trap.

“Al word ik op training al eens uitgelachen als mijn bal een paar meter over het doel vliegt”, vertelt de Nederlander aan Voetbalkrant. Door zijn belangrijke doelpunt benadrukt Denswil zijn uitstekende vorm. “Ik wil altijd beter doen. En aan de mindere puntjes wil ik werken. Dat loont uiteindelijk”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws