Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse zag één groot lichtpunt in Denemarken

Degryse zag één groot lichtpunt in Denemarken

Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Midtjylland en mag een Europese lente bijgevolg op zijn buik schrijven. Marc Degryse analyseert.

“Club heeft de uitschakeling enkel en alleen aan zichzelf te wijten. De eerste helft was lamentabel, met de prestatie van Gedoz als dieptepunt. Hij wekte enkel en alleen irritatie bij me op. Het heeft me verrast dat hij zó lang mocht blijven staan van Michel Preud’homme”, opent Degryse in HLN.

“Eerlijk: ik kan niet begrijpen dat Club in een match van alles of niets voor de pauze zo voor de dag kwam, al kende het pech bij het tegendoelpunt”, gaat de analist verder. “Refaelov bracht gelukkig gretigheid en goesting na de rust. Op die manier zorgde hij ook voor gevaar. Refaelov luidde zo het betere spel in van Club, waardoor ook de kwaliteiten van Vossen en Vazquez opnieuw beter tot hun recht kwamen.”

Volgens Degryse had deze Europa League-exit niet gemoeten. “Vooral omdat Midtjylland minder kwaliteiten heeft”, verklaart hij. “Eén voordeel: Club zal nu frisser zijn in de finale eindstrijd van de competitie, maar een garantie op de titel is dat niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws