Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Dit had niemand van Club verwacht”

Degryse Dit had niemand van Club verwacht

Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 tegen Charleroi en pakt zo maar liefst 27 op 27 in eigen huis. Daardoor worden de slechte resultaten buitenshuis van in het begin van het seizoen helemaal tenietgedaan. Marc Degryse analyseert.

“Het is opvallend dat Club nu al aan de leiding staat in de competitie”, opent Degryse zijn betoog in HLN. “Zeker omdat ze vijf, zes weken geleden zelf nog zeiden dat ze pas in maart vooraan moesten staan. Ondanks vijf nederlagen heeft blauw-zwart in de stand geen enkele averij opgelopen en kan het misschien zelfs nog een voorsprong nemen. Niemand had verwacht dat Club vóór nieuwjaar al voor de concurrentie zou staan.”

Bovendien ziet de analist het niveau van Michel Preud’homme en de zijnen alleen nog maar in stijgende lijn gaan. “Het is duidelijk dat de kern van Club steeds breder aan het worden is. Ze zaten lang met een hoop geblesseerden, maar zien bepalende spelers stilaan naar hun beste vorm groeien. Vossen die scoort, Vazquez die weer matchen naar zijn hand kan zetten en laat zien dat hij een klasse apart is, Gedoz die goeie momenten kent…”

“En dan moeten Izquierdo, Refaelov en Diaby hun beste vorm nog vinden. Het is duidelijk dat Club samen met AA Gent en Anderlecht de top drie zal vormen die voor de titel zal strijden”, besluit Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws