Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Als Club kampioen wil worden, zal dat toch beter moeten”

Degryse: "Als Club kampioen wil worden, zal dat toch beter moeten"

Club Brugge pakte zondagnamiddag uit met een belabberde prestatie en voetbalde enkel in de eerste twintig minuten goed mee. Marc Degryse weet waar het beter moet.

“Als het moeilijk wordt op verplaatsing zakt Club Brugge heel makkelijk weg. Standard jaagde de spelers van Club goed op en dwong hen tot balverlies. Dat gebeurt waarschijnlijk niet in Jan Breydel. Maar dit is nu toch al de zesde nederlaag op verplaatsing. Dat is té veel!”

“Als Club echt kampioen wil worden, zullen ze buitenshuis beter voor de dag moeten komen”, gaat de analist verder bij PlaySports. “En dat tekort aan gezonde agressiviteit moet simpelweg beter”, besluit Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws