Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deflandre blikt vooruit: “Dat zal altijd een slechte herinnering blijven”

Deflandre blikt vooruit Dat zal altijd een slechte herinnering blijven

Zondagnamiddag is Sclessin het decor voor dé topper van de negentiende speeldag tussen Standard en Club Brugge. Assistent-coach Eric Deflandre blikt vooruit. 

Standard heeft geen goeie herinneringen aan zijn eerdere confrontatie met Club Brugge dit seizoen. De Rouches kregen in de heenronde immers een 7-1 om de oren in Jan Breydel. Volgens Deflandre moeten de rollen deze keer omgedraaid worden.

“Die 7-1 was een heel zware nederlaag. Dat zal altijd een slechte herinnering blijven. Maar dat ligt nu compleet achter ons. Wij hebben niet meteen revanchegevoelens, maar we willen de goede reeks van Club Brugge gewoon stoppen en punten pakken”, vertelt Deflandre bij de RTBF.

Volgens de assistent-coach heeft Standard zelf de sleutel in handen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. “Het is aan ons om Club Brugge te ontwrichten. We spelen thuis, dus moeten we ons laten respecteren. Niet alleen omdat het tegen Club is, maar ook omdat we thuis altijd dominant moeten zijn. De tegenstander mag nooit in zijn spel komen. Dat is hetgeen ik van elke thuiswedstrijd verwacht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws