Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter krijgt basisplaats, maar stelt opnieuw teleur

De Sutter krijgt basisplaats, maar stelt opnieuw teleur

Het was al drie maanden geleden dat Tom De Sutter op een basisplaats kon rekenen bij Bursaspor, maar vrijdagavond was het nog eens zover. Toch werd het een avond om snel te vergeten voor de ex-spits van Club Brugge.

Op de vijftiende speeldag in de Turkse Süper Lig stonden Bursaspor en Osmanlispor tegenover elkaar. Voor de nieuwe werkgever van De Sutter een uitgelezen kans om de drie punten thuis te houden. Maar dat gebeurde niet.

Integendeel zelfs, Bursaspor ging met 0-4 onderuit tegen Osmanlispor. De Sutter stond 72 minuten tussen de lijnen en ging met zijn ploeg mee ten onder. In onderstaand filmpje zie je hem een goeie kans de nek omwringen. De 30-jarige aanvaller kreeg dit seizoen tot dusver 336 speelminuten (zeven invalbeurten en drie basisplaatsen), maar kwam nog niet tot scoren.

Bursaspor heeft Europa League-ambities, maar zal zijn doelstelling wellicht moeten herzien. De Turkse club zakt namelijk weg naar de dertiende plaats en is de enige ploeg in de Süper Lig die zijn vijf laatste duels verloor.

Bursaspor – Osmanlispor samenvatting

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws