Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Coninck: “Ik vind dat geen motie van vertrouwen in Hans”

De Coninck: "Ik vind dat geen motie van vertrouwen in Hans"

Afgelopen zondag ging Club met 1-4 onderuit in een topper met twee gezichten. Blauw-zwart dankte zijn nederlaag vooral aan de slechte eerste helft. Dat zag ook Wim De Coninck.

“Club begon slecht, net zoals in Luik en Europees tegen Midtjylland”, opent de analist in Sport/Voetbalmagazine. “En dat is nog een understatement, want de eerste helft was er een zonder overtuiging, duelkracht en mentaliteit. Iets waar Preud’homme toch voor bekendstaat.”

“Ze waren nochtans goed voorbereid, zei hij. Misschien te goed, te veel onder druk, te veel stress, te nerveus, te veel info over de kwaliteiten van de tegenstander en daardoor geïmponeerd? Ik weet het niet. Het is alleszins opvallend”, gaat De Coninck verder. “Zo kon Denswil bijvoorbeeld niemand bereiken in het uitvoetballen.”

“In principe ga je ervan uit dat Preud’homme zijn beste ploeg opstelt, met Vazquez en zonder Vanaken. Maar als je weet dat de Spanjaard op vertrekken staat, vind ik dat geen motie van vertrouwen in Hans. Club was geen team, ze lieten elkaar in de steek. De opgang van Club is duidelijk gestuit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws