Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Coninck: “De twaalfde man speelt mee bij Club”

De Coninck De twaalfde man speelt mee bij Club

Club Brugge won afgelopen weekend met 2-1 tegen Charleroi en pakt zo 27 op 27 in Jan Breydel. Wim De Coninck is alvast onder de indruk. 

“De nieuwe leider, na alweer winst op een slecht veld en tegen een ploeg die zich een beetje op voorhand gewonnen gaf”, opent De Coninck in Sport/Voetbalmagazine. “De twaalfde man speelt mee, dat zagen we in die rare match tegen de reserven van Napoli.”

“Vorig seizoen waren ze op dit moment ook leider, met minder rotatie dan nu. Jelle Vossen is belangrijk in dit geheel. Kansen die een maand geleden nog werden gemist, gaan nu binnen. Opvallend ook: van de drie spitsen (Vossen, Diaby en Gedoz) starten er twee op de flank, maar ze blijven er nooit.”

“Veel diepgang, veel beweging, slim lopen, je hebt het gevoel dat ze in de zware wedstrijden die eraan komen – Standard en Kortrijk uit en tussendoor Anderlecht thuis – ook telkens de favoriet zijn”, besluit De Coninck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws