Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Westerlo en Club Brugge

De 11 namen bij Westerlo en Club Brugge

Club Brugge gaat woensdagavond op zoek naar een plaats in de halve finale van de Croky Cup. Daarvoor moet het wel voorbij Westerlo. Michel Preud’homme en Bob Peeters sturen onderstaande manschappen tussen de lijnen.

Blauw-zwart kan tegen Westerlo niet rekenen op Leandro Pereira en Victor Vazquez. De Braziliaanse spits heeft last van zijn hamstrings en trainde dinsdag pas voor het eerst terug mee met de groep. De Spaanse spelmaker van blauw-zwart is ziek en moet eveneens verstek laten gaan.

De Kemphanen missen de geschorste Hyland en hebben met Jeurissen, Trompet, Lecomte en Sakor vier spelers in de lappenmand. Bovendien gunt Bob Peeters enkele sterkhouders rust. Hij geeft met andere woorden prioriteit aan de belangrijke competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Charleroi. Frederik Geldhof is de scheidsrechter van dienst. De wedstrijd is live te volgen op Canvas.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Westerlo

Van Hout, Petkovic, Ruyssen, Schuermans, Henkens, Molenberghs, Verschueren, Schouterden, Koffi, Marzouk en Aoulad

Bankzitters: Van Langendonck, Apau, Daems, Annys, De Ceulaer, Gounongbe en Visnakovs

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws