Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Zondagnamiddag gaat Club Brugge op zoek naar een nieuwe driepunter op Sclessin om zo de leidersplaats te behouden. Het belooft echter geen gemakkelijke klus te worden, aangezien Standard op revanche aast na de 7-1-nederlaag uit de heenronde.

Michel Preud’homme kan tegen de Rouches dan toch rekenen op Jelle Vossen. De 26-jarige Limburger was twijfelachtig door een trap op de achillespees tegen Midtjylland, maar is speelklaar geraakt en start in de basis. Zoals eerder gemeld, zit Timmy Simons op de bank. Claudemir neemt zijn plaats in.

Lior Refaelov, die erg goed inviel tegen Midtjylland, wordt beloond met een basisplaats. Hans Vanaken is vandaag spelverdeler ten koste van Victor Vazquez. Yannick Ferrera rekent op Ivan Santini en Anthony Knockaert om voor doelpunten te zorgen. Onderstaand de volledige opstellingen van beide coaches.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge op Standard

Opstelling Standard

Opstelling Standard

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws