Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

Donderdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor het bekerduel tussen Club Brugge en Sporting Lokeren. Blauw-zwart kan in eigen huis uitstekende statistieken voorleggen, maar treft met het team van Georges Leekens wel een échte bekerploeg.

Lokeren won de beker in de voorbije vier jaar maar liefst twee keer. De club trok tweemaal met het kleinste verschil aan het langste eind tegen respectievelijk Kortrijk (2012) en Zulte Waregem (2014).

Trainers Michel Preud’homme en Georges Leekens kiezen voor onderstaande namen. Dat melden de officiële club-kanalen. Opvallend: Victor Vazquez en Leandro Pereira zijn er niét bij. De Spaanse draaischijf heeft last van zijn rug. Scheidsrechter vanavond is Joeri Van de Velde.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club

Opstelling Lokeren

Verhulst – Ninaj, Maric, Ingason, Odoi – Overmeire, Persoons, Ngolok, Miric, Patosi – Coelho
Bankzitters: Copa, Ghadir, Abdurahimi, Rassoul, Melnjak, Enoh, Bolbat

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws