Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

Zondagnamiddag gaat Club Brugge op zoek naar een driepunter én de leidersplaats in Jan Breydel. Toch zal het opletten worden voor de manschappen van Felice Mazzu. Begin november verrasten ze immers vriend en vijand door met 1-3 te gaan winnen in de Ghelamco Arena.

Tegen Club zou het op papier niet zo’n vaart mogen lopen. De statistieken wijzen immers helemaal in het voordeel van blauw-zwart. Bovendien kreeg Mazzu net voor de aftrap slecht nieuws. Hij zag zowel Perbet als Ndongala in extremis afhaken.

Victor Vazquez, die vrijdag nog individueel trainde omdat hij sukkelde met zijn rug, staat in de basis ten koste van Hans Vanaken. Een opvallende afwezige is Ruud Vormer. De Nederlandse sterkhouder zit op de bank. Tot slot pakt Preud’homme eveneens uit met een unicum. Scheidsrechter van dienst is Wim Smet.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Charleroi

Mandanda – Zajkov, Martos, Dessoleil, N’ganga – Diandy, Marcq, Baby – Stevance, Pollet en Tainmont

Bankzitters: Penneteau, Willems, Mata, Geraerts, Saglik, Ferber en Martin

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws