Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dat heeft Engels een boost gegeven”

Dat heeft Engels een boost gegeven

Ondanks de Europese uitschakeling was er één groot lichtpunt in de wedstrijd tegen FC Midtjylland. Bjorn Engels verscheen na meer dan een jaar blessureleed immers terug tussen de lijnen.

Engels had het met momenten nochtans erg moeilijk tijdens zijn revalidatie, zo getuigt zijn makelaar. “Het grote probleem was dat Bjorn nooit het licht aan het einde van de tunnel kon zien. Niemand wist hoe lang hij buiten strijd zou zijn. En niemand wist wat hij nu echt had. Dat was vooral vervelend”, verklaart Evert Maeschalck in Het Nieuwsblad.

Club Brugge bekommerde zich zoveel als mogelijk om zijn talentvolle centrale verdediger en bood Engels zelfs een nieuw contract aan. “Dat gaf natuurlijk een boost. Club toonde zo dat het nog veel vertrouwen had in Bjorn. Door zijn blessure heeft hij hard kunnen werken aan bepaalde spiergroepen, waardoor zijn lichaam zeer goed in verhouding is. Ik weet het zeker: dit alles heeft hem geen tijd gekost in zijn carrière.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws