Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil verbeterde versie van Romelu Lukaku

Club wil verbeterde versie van Romelu Lukaku

Onder meer door het succes van de Rode Duivels staat het Belgisch voetbal vandaag de dag hoger aangeschreven dan pakweg 10 jaar geleden. Dat zorgt ervoor dat heel wat jonge spelers de Jupiler Pro League als een mooie tussenstap zien op weg naar een buitenlandse topclub.

Zo ook Victor Osimhen. De 17-jarige Nigeriaan loodste zijn land op het WK-17 naar de wereldtitel door maar liefst tien keer de weg naar doel te vinden. Het jonge talent is 1 meter 85 en wordt door zijn Belgische makelaarsbureau beschouwd als een verbeterde versie van Romelu Lukaku. Hij is erg kopbalsterk en heeft een harde trap in de voeten.

De makelaar van Osimhen wil hem in januari bij Club Brugge of Anderlecht stallen. Dat weet Het Nieuwsblad. Hij is echter niet alleen in België gegeerd. Ook Chelsea, Arsenal, Wolfsburg en Liverpool staan in het rijtje voor de goaltjesdief. Momenteel ligt hij nog onder contract bij het Nigeriaanse Ultimate Strikers Academy.

Maak kennis met Victor Osimhen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws