Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil uitleenbeurt Bolat vervroegd stopzetten

Club wil uitleenbeurt Bolat vervroegd stopzetten

Zoals je eerder al kon lezen op BlauwZwartFans, werden zowel Rafael Cabral (Napoli) als Eduardo (Dinamo Zagreb) aan Club Brugge gelinkt. Blauw-zwart zoekt dus duidelijk naar een nieuwe doelman ter vervanging van Porto-huurling Sinan Bolat. 

In de weinige matchen waarin Bolat in actie kwam, kon hij nooit wegsteken dat hij drie jaar nauwelijks tussen de palen had gestaan. En ook op training zou hij niet de indruk geven dat hij snel weer op niveau komt.

Michel Preud’homme wil dan ook niet het risico lopen om met een aarzelende Bolat, derde doelman Cordier of de 17-jarige Teunckens de play-offs te moeten ingaan als doublures van Bruzzese. Volgens Portugese bronnen onderzoekt Club of een stopzetting van Bolat’s uitleenbeurt een optie is.

Dat zal echter vooral afhangen van FC Porto. Volgens HLN is het een uitgemaakte zaak dat Club niet verder wil met Bolat. Is het niet deze winter, dan zeker op het einde van het seizoen. Alleen een spectaculaire en snelle vooruitgang van Bolat’s vormpeil lijken hem nog een verlengd verblijf in Jan Breydel te kunnen opleveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws