Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club weigert bod op Vazquez

Club weigert bod op Vazquez

Het is intussen duidelijk dat de ruime Brugse spelerskern komende winter zal uitgedund worden. Daarbij kunnen er ook enkele sterkhouders vertrekken. Zo werden onder meer Oscar Duarte, Thomas Meunier, Felipe Gedoz en Victor Vazquez al gelinkt aan verschillende ploegen. De interesse voor de Spanjaard is echter het meest concreet.

Eerder raakte al bekend dat Club bereid is om een lagere transferprijs ten opzichte van vorige zomer te accepteren voor zijn Spaanse draaischijf. Maar dat wil niet zeggen dat blauw-zwart zijn sterkhouder voor een appel en ei zal laten gaan. Cruz Azul wil Vazquez een monstercontract aanbieden, maar zal dus eveneens met een aanvaardbare transfersom op de proppen moeten komen.

Volgens Het Nieuwsblad bood de Mexicaanse club 1,5 miljoen euro, maar dat vindt blauw-zwart te weinig. Toch zouden beide clubs stilaan dicht bij een akkoord staan. Mocht de transfer naar Cruz Azul alsnog afspringen, dan zijn er opties voor Vazquez in het Midden-Oosten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws