Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club verspilt geen krachten aan Charleroi

Club verspilt geen krachten aan Charleroi

Club Brugge heeft zondagnamiddag een uitstekende zaak gedaan. Blauw-zwart won met 2-1 van Charleroi en schuift zo op naar een gedeelde eerste plaats.

Michel Preud’homme voerde opnieuw heel wat wijzigingen door na het bekerduel tegen Lokeren. Vanaken, Vormer, Izquierdo, Mechele en De fauw verdwenen naar de bank ten koste van Vazquez, Claudemir, Diaby, Duarte en Bolingoli.

Club begon gretig aan de wedstrijd en zag dat al na zeven minuten beloond worden. Gedoz pakte uit met een listig steekballetje en zette Vossen zo alleen voor doel. De 26-jarige spits twijfelde niet en schoot het leer voorbij Charleroi-doelman Mandanda. Blauw-zwart probeerde de score nog voor de rust te verdubbelen, maar zag een poging van Claudemir tegen de paal belanden.

Charleroi kwam met iets meer dreiging uit de kleedkamer, maar het was Club dat opnieuw scoorde. Vazquez vond Diaby en die stifte zijn negende van het seizoen tegen de netten.

Daarna speelde blauw-zwart met het oog op de zware verplaatsing naar FC Midtjylland een beetje met de handrem op. Al had de score nog hoger kunnen oplopen. Gedoz trof de paal, Meunier pakte uit met een knap afstandsschot en de ingevallen Pereira zag zijn poging door Mandanda onschadelijk gemaakt worden.

Ferber bracht drie minuten voor tijd toch nog spanning in de match met de onverwachte aansluitingstreffer. Refaelov kon die twee minuten later al uitwissen, maar miste zijn elfmeter. Zo bleef het 2-1 en schuift Club op naar de leidersplaats in de Jupiler Pro League!

Samenvatting Club Brugge – Charleroi

Reacties Club Brugge – Charleroi

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws