Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club treft doodziek Midtjylland in uitverkocht stadion

Club treft doodziek Midtjylland in uitverkocht stadion

Club Brugge moét donderdagavond gaan winnen in Denemarken om ook na nieuwjaar nog in de Europa League actief te zijn. Tegenstander van dienst: een geteisterd FC Midtjylland. Eén ding is nu al duidelijk: de huidige situatie bij beide clubs is dag en nacht verschil met de heenwedstrijd.

Terwijl Club in Jan Breydel met negen geblesseerden kampte, vertoeven intussen enkel Laurens De Bock (gescheurde ligamenten) en Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) nog in de Brugse ziekenboeg.

Deze keer krijgt Midtjylland met een blessuregolf te maken. Zo zijn er maar liefst zeven basisspelers, waaronder ex-speler Jim Larsen, en twee invallers out. Bovendien is ook kapitein Bak twijfelachtig. Dat meldt HLN. Op sportief vlak loopt het eveneens niet op wieltjes. De Deense landskampioen kon al drie wedstrijden op rij niet meer winnen.

Desondanks belooft het geen gemakkelijke wedstrijd te worden. Midtjylland speelt donderdagavond namelijk in een uitverkochte MCH Arena. De 12.000 aanwezige toeschouwers zullen er alles aan doen om hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Als Legia Warschau zou stunten in Napoli, volstaat een gelijkspel immers niet voor de Denen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws