Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club richt transfervizier op ‘Roberto Carlos van Finland’

Club richt transfervizier op 'Roberto Carlos van Finland'

Laurens De Bock stond dit seizoen al 1260 minuten tussen de lijnen bij Club Brugge, maar is momenteel out door gescheurde ligamenten in zijn enkel. Aangezien Boli Bolingoli regelmatig tegenviel, speelde Davy De fauw afgelopen zondag in Mechelen op de linksachterpositie. Maar ook die bezetting is niet ideaal, aangezien de 34-jarige verdediger rechtsvoetig is.

Dat zou er wel eens voor gezorgd kunnen hebben dat Club zijn oog heeft laten vallen op Jere Uronen. De 21-jarige linksback is op dit moment één van de absolute smaakmakers bij het Zweedse Helsingborgs IF en wordt als auteur van enkele knappe doelpunten de Finse Roberto Carlos genoemd. Dat weet Helsingborgs Dagblad.

Uronen debuteerde al op 16-jarige leeftijd voor FC Haka en is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. “In voetbal kan alles gebeuren”, vertelt de Finse international. “Ik ben nu vooral aan het genieten en ga over mijn toekomst nadenken van zodra mijn zaakwaarnemer met concrete voorstellen komt.” Ook KRC Genk zou interesse hebben in de diensten van Uronen.

Enkele heerlijke goals van Jere Uronen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws