Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club richt pijlen op sterkhouder uit de Jupiler Pro League

Club richt pijlen op sterkhouder uit de Jupiler Pro League

Aangezien enkele spelers op een vertrek azen en de Brugse spelerskern uitgedund moet worden, wacht Club een drukke wintermercato. Vooral in de defensie wil blauw-zwart meer mogelijkheden hebben. Mogelijk komt de oplossing daarvoor uit eigen competitie.

Laurens De Bock is voorlopig de enige échte optie als linksachter. Boli Bolingoli viel immers al geregeld door de mand als linksback en de polyvalente Davy De fauw speelt er tegen zijn voet. Daarnaast is de kans groot dat Oscar Duarte vertrekt en is het ook nog niet zeker dat Thomas Meunier blijft.

Daarom zou Club zijn oog hebben laten vallen op Milos Kosanovic. Dat meldt HLN. De 25-jarige verdediger van KV Mechelen is aan een uitstekend seizoen bezig en dat is heel wat clubs niet ontgaan. Naast Club hebben immers ook Standard, Anderlecht, Ajax, Bursaspor, Sivasspor en Hellas Verona interesse in Kosanovic.

Herman Van Holsbeeck gaf onlangs wel nog aan dat de Mechelen-verdediger geen prioriteit is voor Anderlecht. Blauw-zwart werd eerder ook al gelinkt aan Jere Uronen, een Finse linksachter die vergeleken wordt met Roberto Carlos, en de Braziliaanse centrale verdediger Xandao.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws