Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club plakt prijskaartje op Vazquez

Club plakt prijskaartje op Vazquez

Victor Vazquez werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Mexico. Cruz Azul bood eerder al 1,5 miljoen euro, maar daar ging Club niet mee akkoord. Intussen is bekend welk bod blauw-zwart dan wel bereid is te accepteren.

Volgens HLN komt er deze week een einde aan de transfersoap rond Vazquez. Nu de Spanjaard zoals eerder gemeld een persoonlijk akkoord heeft voor drie jaar, moeten enkel de clubs nog een overeenkomst vinden.

De Spaanse spelmaker kan in Mexico zijn loon verdubbelen en twijfelt dan ook geen seconde. Dat monstercontract zorgt er echter voor dat Cruz Azul minder geld overhoudt om aan de transfersom te besteden. In eerste instantie vroeg Club 3 miljoen euro, maar door de eerder gedane belofte aan Vazquez om hem bij een goed bod te laten vertrekken, beseffen ze dat die som niet haalbaar is.

Naar verluidt vraagt Club nu 2 miljoen euro voor zijn middenvelder. De onderhandelingen blijven voortgaan, maar worden er niet gemakkelijker op. Voor de Mexicanen is de maat bijna vol. Zij willen komende dagen een akkoord en dreigen ermee om af te haken. Om die reden is Vazquez bereid om het spel hard te spelen. Getuige daarvan de ‘transferkoorts’ waarmee hij afgelopen woensdag afhaakte tijdens de bekerwedstrijd in Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws