Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club plakt prijskaartje op Thomas Meunier

Club plakt prijskaartje op Thomas Meunier

Met de wintermercato in zicht kunnen spelers zich nog één maand in de kijker spelen. Mogelijk doet Thomas Meunier dat donderdagavond wel in het bekerduel tegen Lokeren. De 24-jarige rechtsachter gaf onlangs immers aan dat hij graag andere oorden zou opzoeken. 

Club wil zijn sterkhouder echter niet zomaar laten gaan en bevestigde aan Het Nieuwsblad dat de opstapclausule in zijn contract 6 miljoen euro bedraagt. Toch lijkt de kans reëel dat Meunier straks vertrekt.

Eerder was er al interesse van onder meer Wolfsburg en Dortmund, maar toen staken blessures een stokje voor zijn transfer. Intussen heeft ook Inter Milan zich uitdrukkelijk gemeld. Mogelijk krijgen we eenzelfde scenario als bij Mathew Ryan. Toen Valencia met de afkoopsom van 7 miljoen euro zwaaide, kon Club niet anders dan de Australische topkeeper te laten gaan.

Het is alleen nog maar de vraag of Meunier het risico wil lopen dat hij straks niet aan spelen toekomt bij een nieuwe werkgever en zo zijn kansen verkleint op het EK van 2016 in Frankrijk. Blauw-zwart kocht de verdediger in 2010 voor 200.000 euro bij Virton, nadat Anderlecht hem te licht bevond.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws