Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club neemt het op tegen AZ op winterstage

Club neemt het op tegen AZ op winterstage

Van 3 tot 11 januari zal Club Brugge zijn winterstage afwerken in Sotogrande. De Spaanse zon is geen onbekende voor blauw-zwart. De voorbije twee jaren trok Club immers ook naar Andalucia. Intussen ligt ook de eerste oefenmatch vast.

Op donderdag 7 januari speelt Club een oefenwedstrijd tegen AZ. De Nederlandse club verblijft voor zijn trainingskamp in Estepona te Malaga. De aftrap staat gepland om 16u, maar de precieze locatie van het duel is voorlopig nog niet bekend. Dat meldt de officiële website van AZ.

Club zal naast de wedstrijd tegen de Nederlandse middenmotor ook nog een andere oefenpartij afwerken. Meer informatie daarover volgt van zodra dit bekend is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws