Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club neemt genoegen met lager transferbedrag voor sterkhouder

Club neemt genoegen met lager transferbedrag voor sterkhouder

Donderdagavond kon je op BlauwZwartFans lezen dat Victor Vazquez interesse geniet van het Mexicaanse Cruz Azul. En aangezien zowel de Spanjaard als Club een transfer zien zitten, zou het deze winter wel eens sneller dan verwacht tot een akkoord kunnen komen.

De club uit Mexico City is heel erg geïnteresseerd in de Spaanse spelmaker en wil tot het uiterste gaan om hem binnen te halen. Op heel wat Mexicaanse websites verschijnt zelfs dat de deal nagenoeg rond zou zijn, al is dat voorbarig.

Dat Vazquez, die nog tot 2018 onder contract ligt, in de wintertransferperiode andere oorden opzoekt, is dus zeker niet onwaarschijnlijk. De plotse interesse voor de middenvelder zou er gekomen zijn omdat Club genoegen neemt met een lager transferbedrag dan voorheen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws