Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club moet meer geld ophoesten voor trainingscentrum Westkapelle

Club moet meer geld ophoesten voor trainingscentrum Westkapelle

Club Brugge en de gemeente Knokke-Heist hebben een nieuwe overeenkomst gesloten over het geplande trainingscentrum van de voetbalclub in Westkapelle.

De nieuwe verbintenis zorgt ervoor dat blauw-zwart een veel hogere vergoeding moet betalen ten opzichte van de eerste overeenkomst in juli. Club zal nu namelijk bijna 29.000 euro per jaar moeten betalen in plaats van 10.000 euro. Dat weet HLN.

Op 1 juli ondertekenden beide partijen een contract waarbij de gemeente een jaarlijkse vergoeding van 10.000 euro zou krijgen. Maar intussen is Knokke-Heist tot de vaststelling gekomen dat dit bedrag veel te laag is in verhouding met de kosten die ze moeten maken.

“Als we geen hogere vergoeding krijgen, zou dat een financiële domper worden voor de gemeente”, vertelt burgemeester Leopold Lippens. “Met een jaarlijkse vergoeding van zo’n 29.000 euro wordt het voor de gemeente een nuloperatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws