Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club maakt prioriteit van Ligue 1-doelmannen

Club maakt prioriteit van Ligue 1-doelman

Club Brugge wil tijdens de wintermercato kost wat kost een nieuwe doelman aantrekken. Michel Preud’homme zou het immers niet zien zitten om met Sébastien Bruzzese, een twijfelende Bolat en derde keeper Michaël Cordier aan de play-offs te beginnen.

Aangezien Bolat op training niet de indruk geeft dat zijn vormpeil snel zal verbeteren, richt blauw-zwart zich resoluut op een nieuw sluitstuk. Nadat Club eerder gelinkt werd aan Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb) en Ryan (Valencia), komen daar nu nog eens twee nieuwe namen bij.

beIN Sports meldt dat blauw-zwart van Ludovic Butelle zijn prioriteit heeft gemaakt in de zoektocht naar een nieuwe goalie. De 32-jarige Fransman komt momenteel uit voor Ligue 1-club Angers en heeft heel wat ervaring. Zo keepte hij bij onder meer bij FC Metz, Valencia, Real Valladolid en Lille.

Het zal echter niet eenvoudig worden om Butelle los te weken bij Angers. De doelman is aan een uitstekend seizoen bezig en zijn club staat knap tweede, weliswaar op 17 punten van leider PSG. Tot slot is er ook interesse voor Benjamin Lecomte. De 24-jarige Fransman is eerste doelman bij Lorient, dat momenteel achtste staat in de Ligue 1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws