Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club in poleposition voor sterkhouder KV Kortrijk”

Club in poleposition voor sterkhouder KV Kortrijk

Club Brugge had in het begin van het seizoen af te rekenen met heel wat blessures. Vooral achteraan was de spoeling dun. En hoewel de Brugse ziekenboeg intussen stilaan leegloopt (enkel Laurens De Bock en Bernie Ibini zijn nog out), zouden ze bij blauw-zwart geen risico willen nemen en richten ze hun pijlen op nog een extra verdediger.

Club wil Benoît Poulain in de wintertransferperiode losweken bij KV Kortrijk. Dat melden zowel Het Nieuwsblad als HLN. Het contract van de 28-jarige verdediger loopt eind dit seizoen af en voorlopig ziet het er niet naar uit dat de Fransman zijn verbintenis zal verlengen bij de Kerels.

De eerste verkennende gesprekken tussen Club Brugge en Poulain zijn alvast achter de rug. Blauw-zwart zal wel de concurrentiestrijd moeten aangaan met enkele andere eersteklassers: AA Gent, KV Oostende en Zulte Waregem.

De sterkhouder van Kortrijk is van plan om in januari een definitieve beslissing te nemen, maar volgens Stefan Van Loock is de overstap naar Club Brugge het meest waarschijnlijk. “Club ligt in poleposition voor Benoît Poulain”, zei hij woensdagavond bij PlaySports. Mogelijk wil Club met deze transfer een eventueel vertrek van Oscar Duarte opvangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws