Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club houdt been stijf in transfersoap Vazquez

Club houdt been stijf in transfersoap Vazquez

De overgang van Victor Vazquez naar het Mexicaanse Cruz Azul leek slechts een kwestie van tijd na zijn persoonlijk akkoord, maar voorlopig is Club nog altijd niet van plan om zijn Spaanse spelmaker zomaar te laten gaan.

Cruz Azul bood blauw-zwart eerder al 1,5 miljoen euro voor Vazquez, maar Club eist 2 miljoen. Door het monstercontract dat Vazquez aangeboden werd, willen de Mexicanen voorlopig echter niet toegeven aan die eis van het Brugse bestuur.

Toch kwam de club met een nieuw aanbod. Zo werd er opnieuw 1,5 miljoen euro geboden, maar deze keer met een extra premie van een paar honderdduizend euro als Cruz Azul kampioen zou spelen. Club hapt (voorlopig) niet toe. Dat weet Het Nieuwsblad. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws