Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club hoopt dat schade meevalt bij Vossen

Club hoopt dat schade meevalt bij Vossen

Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel op het veld van FC Midtjylland en is daardoor uitgeschakeld in de Europa League. De enige Brugse treffer werd ópnieuw gescoord door Jelle Vossen. Al is er mogelijk ook minder goed nieuws voor de aanvaller.

Vossen moest tegen de Deense landskampioen enkele serieuze tikken op zijn enkel incasseren. En hoewel de 26-jarige Limburger de 90 minuten kon volmaken, heeft hij zich daarbij mogelijk geblesseerd.

Vandaag zal verder onderzoek moeten uitwijzen of Club Brugge het al dan niet een tijdje zonder zijn man in vorm moet stellen. Vossen herstelt momenteel ook nog van een handbreuk, die hij opliep tijdens het vieren van zijn doelpunt tegen KRC Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws