Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft zijn felbegeerde doelman bijna beet

Club heeft zijn felbegeerde doelman bijna beet

Volgens Het Laatste Nieuws is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Ludovic Butelle zijn handtekening onder een Brugs contract zet. De huidige nummer één van Angers zou aanbiedingen van PSG en Anderlecht naast zich neerleggen om naar Jan Breydel te trekken.

Door het vertrek van Victor Vazquez ziet blauw-zwart twee miljoen euro binnenkomen en één van zijn hoogste lonen wegvallen. Mogelijk profiteert Ludovic Butelle daarvan. De 32-jarige Fransman kan bij Club immers zijn salaris vervijfvoudigen.

Naast het financieel aantrekkelijke aanbod ziet Butelle bij Club Brugge zijn kans om nummer één te worden tussen de Brugse palen. Daardoor laat hij de mogelijkheid om tweede keeper te worden bij topclub PSG aan zich voorbij gaan. Een definitief akkoord van 3,5 jaar is volgens Franse bronnen nabij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws