Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft Kroatisch international in het vizier

Club heeft Kroatisch international in het vizier

Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel bij FC Midtjylland en is daardoor uitgeschakeld in de Europa League. Blauw-zwart heeft op dit moment een erg ruime kern, waarbij er wellicht veel geroteerd zal moeten worden. Desondanks heeft Club nog een extra verdediger op de transferradar staan. 

Volgens de RTBF wil Club de 24-jarige Marko Leskovic inlijven. De centrale verdediger speelt momenteel bij HNK Rijeka. Hij is 1 meter 88, tweevoetig en kost zo’n twee miljoen euro.

Met Oscar Duarte, Stefano Denswil, Brandon Mechele en Bjorn Engels beschikt Club nochtans al over vier centrale verdedigers. Mogelijk wil blauw-zwart met de komst van een extra verdediger inspelen op een eventueel vertrek van Duarte. De Costa Ricaan mag Club bij een goed bod immers verlaten in de winter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws