Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans gaan snookeren met Raman

Club-fans gaan snookeren met Raman

Benito Raman zal zijn 5 seconde durende invalbeurt tegen KV Kortrijk niet snel vergeten. De 21-jarige speelvogel besloot na de wedstrijd om de intussen bekende “Alle boeren zijn homo”-gezangen in te zetten en is door AA Gent voor onbepaalde tijd geschorst.

Toen wij gisteren onze boodschap aan Raman schreven, hadden we al zo’n voorgevoel dat de aanvaller serieus gestraft zou worden. En zo geschiedde…

Raman staat op non-actief bij zijn club, heeft het verkorven bij een deel van zijn eigen aanhang en mag straks op gesprek gaan bij holebibeweging Çavaria. “Benito is in de fout gegaan, maar krijgt nu ook een kans om het leerproces te delen met zijn fans en op dat vlak een voorbeeld te zijn”, klinkt het bij Sporza.

Gelukkig zijn wij, de vergevingsgezinde Club-fans, er nog altijd. Wij willen gerust tijd vrijmaken om Raman’s snookercarrière te herlanceren bij het bezoek van zijn ploegmaats aan Jan Breydel. Veel keus heeft hij alleszins niet, want de enige groene mat waarmee hij bij zijn bezoek aan Brugge in aanraking zal komen, is de snookermat. Wie erbij wil zijn, kan hier terecht.

UPDATE: intussen is er ook een “Avondje karaoke met Benito Raman” opgedoken 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws