Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club kan eindelijk nog eens feesten in het Guldensporenstadion

Club kan eindelijk nog eens feesten in Guldensporenstadion

Club Brugge heeft voor het eerst sinds 30 december 2009 een competitiewedstrijd in het Guldensporenstadion kunnen winnen. Tien Kortrijksanen werden met 1-4 overwonnen.

De eerste helft werd vooral gekenmerkt door veel strijd. Het was 20 minuten wachten op een eerste kans, maar die was wel meteen raak. Izquierdo, onze Colombiaanse sneltrein, degradeerde de Kortrijk-defensie tot meelopers met een prachtig doelpunt.

Vijf minuten later kreeg Papazoglou een terechte rode kaart na een kopstoot aan Vossen. Toch scoorde de thuisploeg nog voor de rust de gelijkmaker via een kopbal van Tomasevic.

In de tweede helft was het strijdplan van Johan Walem erg duidelijk. Kortrijk kroop achter de bal en liet het initiatief aan blauw-zwart. Dat zorgde voor Brugs balbezit en veel kansen. Op het uur kopte Vanaken Club op heerlijke wijze naar een verdiende 1-2-voorsprong.

Uiteindelijk kwamen ook de ingevallen Diaby en Refaelov nog op het scorebord. Zo wint Club met 1-4 en trekt het met een goed gevoel richting winterstop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws